mobilkul

Fungerar ringsignalerna i min mobiltelefon?

Ja i de flesta fall. Har du en nyare mobil så fungerar det säkerligen. Om du är osäker kan du alltid prova att ladda ner en signal eftersom de ändå är gratis.

 
   

Hur laddar jag ner en ringsignal?

Det finns tre sätt att ladda ner ringsignaler på.

Första alternativet är att få ringsignalen skickad till din mobiltelefon.
Detta kostar endast 3 kronor + ev. operatörstaxa, och det är för att täcka kostnaderna för utskicket. Detta innebär inget krångligt abonnemang utan enbart en engångskostnad.
Eventuell kostnad för datatrafik kan tillkomma beroende på ditt avtal med operatören.

Gör då på följande sätt:
Skicka ett sms med texten signal Mobilkod (exempel: signal 86248) till nummer 72456.
Du får tillbaka ett sms med en länk. Klicka på länken så laddas ringsignalen ner. Klart!

Andra alternativet är att ladda ner ringsignalen direkt via webbläsaren i din mobiltelefon. Då gör du på följande sätt:
Öppna webbläsaren i din mobiltelefon. Surfa in på mobilkul.net/mobil. Skriv in den unika Mobilkod som finns vid varje ringsignal (tex. 86242) och tryck på knappen 'Ladda ner' så får du mobilsignalen direkt i telefonen.

Tredje alternativet är att ladda ner ringsignalen till din dator för att sedan för att sedan föra över den till din mobil. Gå då in på den ringsignal du är intresserad av. Klicka på knappen 'Ladda ner till PC'. Klicka sedan på den gröna knappen 'Ladda ner' i rutan som kommer fram och spara signalen på lämplig plats i din dator. För sedan över signalen till din mobil via t.ex. bluetooth eller usb-kabel.

 
   

Fungerar mobilspelen i min mobiltelefon?

Alla mobilspel på denna sida är javaspel. Så om din mobil stödjer java ska det fungera. Däremot är det olika upplösningar på spelen vilket kan ha betydelse för hur bra det fungerar i just din mobil. Det finns spel både för mobiler med knappsats och till mobiler med touchskärm, dock fungerar spelen ofta till båda sorters telefoner. Spelen är gratis så du får prova dig fram!

 
   

Jag kan inte ladda ner en signal, vad ska jag göra?

Vissa mobiltelefoners webbläsare verkar inte vilja ladda ner ringsignalerna utan enbart spela upp dem. En lösning på problemet är att ladda ner en annan webbläsare. Surfa in på m.opera.com i din mobil för att ladda ner webbläsaren Opera gratis. Prova sedan att ladda ner signalen igen.

 
   

Hur laddar jag ner ett mobilspel?

Det finns två sätt att ladda ner mobilspel på.

Första alternativet är att få mobilspelet skickat till din mobiltelefon.
Detta kostar endast 3 kronor + ev. operatörstaxa, och det är för att täcka kostnaderna för utskicket. Detta innebär inget krångligt abonnemang utan enbart en engångskostnad.
Eventuell kostnad för datatrafik kan tillkomma beroende på ditt avtal med operatören.

Gör då på följande sätt:
Skicka ett sms med texten mobilspel Mobilkod (exempel: mobilspel 866) till nummer 72456.
Du får tillbaka ett sms med en länk. Klicka på länken så laddas spelet ner. Klart!

Andra alternativet är att ladda ner mobilspelet till din dator för att sedan för att sedan föra över den till din mobil. Gå då in på mobilspelet du är intresserad av. Klicka på knappen 'Ladda ner till PC'. Klicka sedan på knappen 'Ladda ner' i rutan som kommer fram och spara spelet på lämplig plats i din dator. För sedan över spelet till din mobil via t.ex. bluetooth eller usb-kabel.

 
 

Har du några problem eller funderingar? Hör av dig till oss så ska vi försöka hjälpa dig.

 Är du i behov av att låna pengar så kan du få hjälp att hitta bästa lånet för just dig här. Välj bland mikrolån, blancolån och bostadslån.
Låna pengar nu